Hoe u zich voorbereidt op cosmetische ooglidchirurgie

ooglidcorrectieHet chirurgische vooruitzicht is schrikwekkend en het is niet anders met cosmetische chirurgie, vooral als je denkt aan een plastische chirurgie op de ogen. Bij vandenbroeckekliniek in Leiden zijn veel patiënten bezorgd over de kans op pijnlijke of ongewenste bijwerkingen van een cosmetische ooglidchirurgie procedure.

Het is te begrijpen. Allereerst, uw oorspronkelijke focus is op het aanpakken van cosmetische zorgen, zoals druppelende oogleden, waardoor u ouder kan worden dan uw biologische leeftijd. We realiseren ons ook dat het weten wat te verwachten en hoe u vooraf voorbereidt wat wonderen kan doen voor uw angst en zelfs u meer te laten ontspannen over de cosmetische ooglidchirurgie en opgewonden zijn over de resultaten die het zal opleveren.

Dingen om te overwegen voor een procedure

Om voor de oogchirurgie voor te bereiden, vraag zoveel mogelijk vragen, zodat u zo comfortabel mogelijk binnenkomt. Laten we eens kijken naar een aantal dingen die u zullen helpen om u klaar te maken voor uw cosmetische gezichtschirurgiedatum.

Verwacht – en omhels – Nervoosheid
Het is bijna gegarandeerd dat je minstens een beetje zenuwachtig bent over de ooglidprocedure. Dat is oke, omarm het, vecht er niet tegen. Gebruik de zenuwachtigheid voor uw voordeel door alle kleine dingen die u kunnen helpen ontspannen.

Zelfs als u alle resterende suggesties volgt die u kunt volgen, kan u nog steeds nerveus zijn, wat natuurlijk is, dus accepteer het gewoon (uw bloeddruk zal u bedanken).

Verminder uw verwachtingen
Dit moet uw eerste stap zijn en een doorlopend proces. Beheers uw verwachtingen aangezien cosmetische ooglidchirurgie niet een transformatieve procedure is, noch is het bedoeld om te zijn. De procedure is bedoeld om het uiterlijk van je ogen te verbeteren.

Als u uw huiswerk doet, zou het gemakkelijk zijn uw verwachtingen te beheren. Houd een eerlijke discussie met uw chirurg over uw verwachtingen, motivatie en doelen voor de operatie, die de basis zullen bieden voor succesvolle resultaten.

Meer informatie over de esthetische ooglidprocedure blepharoplasty op Wikipedia.org.

Door ijverigheid
Vervolgens is het vinden van de juiste plastische chirurg cruciaal. Dit lijkt duidelijk, maar we weten dat sommige patiënten zich zo bezorgd voelen over hun conditie of cosmetische kwestie, alsook de potentiële hersteltijd, de resultaten van de procedure, enz., dat ze soms vergeten om ervoor te zorgen dat een chirurg verstandig wordt gekozen.

Onderzoek uw opties en probeer, als u niet zeker bent van een chirurg, geduldig te zijn in het vinden in iemand die ervaren, bekwaam, gecertificeerd en begrijpelijk is. U wilt werken met een chirurg met wie u comfortabel bent, wat een lange weg zal zijn bij het bepalen van het succes van de cosmetische ooglidchirurgie.
Als onderdeel van uw zorgvuldigheid, zorg ervoor dat uw cosmetische ooglidprocedure in een erkende, geschikte chirurgische instelling (zoals uw chirurgische kantoor), een erkend ambulant operatiecentrum of een gerespecteerd ziekenhuis worden uitgevoerd.

Kosten
Goedkope cosmetische ooglidchirurgieprocedures kunnen betekenen dat u krijgt waarvoor u betaalt. Hoewel we begrijpen dat patiënten een budget kunnen hebben, moeten ze zich houden aan, soms lijkt een plastische chirurg in de oogopslag die lijkt op een goed koopje, weinig ervaring, vertrouwen of training, die tot uiting komt in hun kosten en hun resultaten.

Comments are closed.